Hallo, wij zijn Gebithuis

 • Over de praktijk

  De tandprothetische praktijk Gebithuis is gevestigd in het zorgcentrum Aleida Kramer. Wij zijn een kleinschalige praktijk die wordt gekenmerkt door een ontspannen sfeer, laagdrempeligheid en waar persoonlijke aandacht voor de patiënt centraal staat. U kunt bij ons terecht voor alle zorg rondom uw kunstgebit. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak.

 • Wat is een Tandprotheticus?

  Een tandprotheticus is een specialist in het aanmeten en vervaardigen van uitneembare kunstgebitten. Daarvoor is de tandprotheticus niet alleen technisch, maar ook praktijkgericht opgeleid. Er wordt gewerkt met de nieuwste technieken en materialen voor het beste eindresultaat.

  Een tandprotheticus zoals Jeroen de Vries kan zelfstandig kunstgebitten aanmeten en vervaardigen. Het verschil tussen een tandarts en een tandprotheticus is dat de tandarts het kunstgebit aanmeet en het kunstgebit laat vervaardigen door een tandtechnisch laboratorium. De tandprotheticus werkt geheel zelfstandig aan uw kunstgebit en maakt deze zelf. Het voordeel voor u is dat u ‘samen’ met de tandprotheticus vanaf het begin tot het eind aan uw nieuwe kunstgebit werkt.

 • Over Jeroen de Vries, Tandprotheticus

  Jeroen is zijn carrière begonnen bij tandtechnisch laboratorium Quintadent. De eerste jaren was hij werkzaam als tandtechnicus, waarna hij bij Tandprothetische praktijk Zieck de laatste 8 jaar patiënten heeft behandeld. Jeroen heeft zich ontwikkeld tot specialist voor het aanmeten van kunstgebitten. Hiervoor heeft hij, na een 4 jarige opleiding tandtechniek en een specialisatie voor volledige gebitsprotheses, de 4 jarige opleiding Tandprothetiek aan de Hogeschool Utrecht afgerond. Jeroen is actief binnen de branchevereniging voor Tandprothetici (ONT) en als kliniek docent bij de opleiding Tandprothetiek aan de Hogeschool Utrecht.

  Na 17 jaar ervaring te hebben opgebouwd, vond Jeroen het tijd voor een nieuwe stap; een eigen tandprothetische praktijk; ‘Gebithuis’!

 • Adres

  Meindert van der Thijnensingel 1 7741GB, Coevorden

 • Telefoonnummer

  0524-700244

 • Email contact

  info@gebithuis.nl

 • Website

  https://www.gebithuis.nl